top of page
_66A6171bea.jpg
Laagsteprijs_mint.png

YourWeightcare ENDO-SLEEVE®

Bij een YourWeightcare ENDO-SLEEVE® wordt uw maag blijvend met 75% verkleind. Deze behandeling gebeurt endoscopisch via de mond, hierdoor is er geen grote operatie nodig om een blijvend effect te creëren.

Patroon_Privatklink-NRW_RGB_Wit.png

Behandelingsduur

90 minuten

Verblijf

Zelfde dag naar huis

Behandelingsverloop

Gelijk resultaat

Eindelijk goed afvallen met
YourWeightcare
ENDO-SLEEVE®

Bent u op zoek naar de beste technologie om blijvend en effectief af te vallen zonder operatie? De YourWeightcare ENDO-SLEEVE® is dan de beste keuze.

Tot 75% reductie van het maagvolume en volledig nikkelvrij

De YourWeightcare ENDO-SLEEVE® is zeer effectief en kan de omvang van de maag tot 75% verminderen. Deze methode doet hierdoor niet onder aan andere technologieën. In sommige gevallen zien we in vergelijking met andere operaties zelfs iets hogere reductie van het maagvolume. Tevens is de YourWeightcare ENDO-SLEEVE® nikkelvrij en daarom ook geschikt voor cliënten met een nikkelallergie.

 

De kans op succes met een YourWeightcare ENDO-SLEEVE® om blijvend gewicht te verliezen, zonder bang te zijn voor grote chirurgische risico's,

is nog nooit zo groot geweest zoals met de YourWeightcare ENDO-SLEEVE®. Gemiddeld verliezen onze patiënten al na een half jaar de helft van hun overgewicht. Het gemiddelde BMI wordt zo met 1 tot 2 BMI-klassen verlaagd.

Hoe werkt de YourWeightcare ENDO-SLEEVE®?

Bij de YourWeightcare ENDO-SLEEVE®, worden meerdere draden op ver-schillende bevestigingspunten in een "O"- of in een "Z"-patroon bevestigd en vastgezet, zodat het maagweefsel wordt samengetrokken ("gerimpeld/geplooid"). Met elk van deze draden wordt een plooi gecreeerd die, of horizontaal en draaiend langs de binnenwand van de maag of verticaal vanaf de maaguitgang in de richting van de maagingang loopt. Het effect: de maag wordt samengetrokken en zichtbaar dunner. Om dit effect te versterken, herhalen YourWeightcare artsen deze procedure in andere delen van de maag, in de richting van de ingang van de maag ("fundus"). Alleen aan de bovenkant van de maag blijft een klein reservoir van het oorspronkelijke maagvolume behouden.

Vrijblijvend advies?

Neem direct contact met

ons op voor een
vrijblijvende intake.

Onze Nederlandssprekende consulenten adviseren u graag over onze mogelijkheden en uw persoonlijke situatie.

Patroon_Privatklinik-NRW_RGB_Pastel-grijs.png
Plication vs Stomach.jpg

Uiteindelijk blijft er een sterk verminderd, volledig functioneel deel van de maag over. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit het maag-volume tot 75% vermindert.

OverStitch_Sx_Helix_Side_01_01.jpg

Het maagweefsel wordt samengetrokken ("verzameld") met behulp van het Your-Weightcare ENDO-SLEEVE®-instrument.

OverStitch_Sx_Cam02_02_02.jpg

De endoscoop en de speciale

instrumenten worden via de mond in de maag van de patiënt ingebracht.

Meer informatie over het proces (Engels)