top of page
_66A6171bea.jpg
Laagsteprijs_mint.png

YourWeightcare ENDO-SLEEVE®

Bij een YourWeightcare ENDO-SLEEVE® wordt uw maag blijvend met 75% verkleind. Deze behandeling gebeurt endoscopisch via de mond, hierdoor is er geen grote operatie nodig om een blijvend effect te creëren.

Patroon_Privatklink-NRW_RGB_Wit.png

Behandelingsduur

90 minuten

Verblijf

Zelfde dag naar huis

Behandelingsverloop

Gelijk resultaat

Eindelijk goed afvallen met
YourWeightcare
ENDO-SLEEVE®

Bent u op zoek naar de beste technologie om blijvend en effectief af te vallen zonder operatie? De YourWeightcare ENDO-SLEEVE® is dan de beste keuze.

Tot 75% reductie van het maagvolume en volledig nikkelvrij

De YourWeightcare ENDO-SLEEVE® is zeer effectief en kan de omvang van de maag tot 75% verminderen. Deze methode doet hierdoor niet onder aan andere technologieën. In sommige gevallen zien we in vergelijking met andere operaties zelfs iets hogere reductie van het maagvolume. Tevens is de YourWeightcare ENDO-SLEEVE® nikkelvrij en daarom ook geschikt voor cliënten met een nikkelallergie.

 

De kans op succes met een YourWeightcare ENDO-SLEEVE® om blijvend gewicht te verliezen, zonder bang te zijn voor grote chirurgische risico's,

is nog nooit zo groot geweest zoals met de YourWeightcare ENDO-SLEEVE®. Gemiddeld verliezen onze patiënten al na een half jaar de helft van hun overgewicht. Het gemiddelde BMI wordt zo met 1 tot 2 BMI-klassen verlaagd.

Hoe werkt de YourWeightcare ENDO-SLEEVE®?

Bij de YourWeightcare ENDO-SLEEVE®, worden meerdere draden op ver-schillende bevestigingspunten in een "O"- of in een "Z"-patroon bevestigd en vastgezet, zodat het maagweefsel wordt samengetrokken ("gerimpeld/geplooid"). Met elk van deze draden wordt een plooi gecreeerd die, of horizontaal en draaiend langs de binnenwand van de maag of verticaal vanaf de maaguitgang in de richting van de maagingang loopt. Het effect: de maag wordt samengetrokken en zichtbaar dunner. Om dit effect te versterken, herhalen YourWeightcare artsen deze procedure in andere delen van de maag, in de richting van de ingang van de maag ("fundus"). Alleen aan de bovenkant van de maag blijft een klein reservoir van het oorspronkelijke maagvolume behouden.

Vrijblijvend advies?

Neem direct contact met

ons op voor een
vrijblijvende intake.

Onze Nederlandssprekende consulenten adviseren u graag over onze mogelijkheden en uw persoonlijke situatie.

Patroon_Privatklinik-NRW_RGB_Pastel-grijs.png
Plication vs Stomach.jpg

Uiteindelijk blijft er een sterk verminderd, volledig functioneel deel van de maag over. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit het maag-volume tot 75% vermindert.

OverStitch_Sx_Helix_Side_01_01.jpg

Het maagweefsel wordt samengetrokken ("verzameld") met behulp van het Your-Weightcare ENDO-SLEEVE®-instrument.

OverStitch_Sx_Cam02_02_02.jpg

De endoscoop en de speciale

instrumenten worden via de mond in de maag van de patiënt ingebracht.

Meer informatie over het proces (Engels)

Apollo (Endo Sleeve)
Video afspelen
herhaald-patroon_pastelgrijs-01.png

Waarom helpt de YourWeightcare ENDO-SLEEVE®
zo goed bij overgewicht?

ywc_check.png

De maagvermindering bij
YourWeightcare ENDO-SLEEVE® is permanent en heeft daarom een blijvend effect. Vanwege de buisvormige anatomie van de maag wordt slechts een fractie van het voedsel geconsumeerd.

ywc_check.png

Het medisch risico is zeer minimaal, hiermee vermijd u de gebruikelijke risico's van een operatieve behandeling. Tevens zijn er geen littekens zichtbaar.

ywc_check.png

Uw maagvolume wordt verminderd tot 75%. Hierdoor verliest u gemiddeld 50% van uw overgewicht binnen
6 maanden.

ywc_check.png

De herstelperiode voor een obesitasprocedure is nog nooit zo kort geweest: met de YourWeightcare

ENDO-SLEEVE® bent u na een lang weekend weer volledig
inzetbaar en actief.

Een maagverkleining met de YourWeightcare ENDO-SLEEVE® is de beste optie voor effectief afvallen zonder operatie.

Veel patiënten van YourWeightcare Clinics willen graag een permanente maagverkleining. Bij voorkeur zonder operatie, zodat er geen incisies gemaakt hoeven te worden en littekens worden vermeden. Dat kan uiteraard met de YourWeightcare ENDO-SLEEVE®,

die gebaseerd is op de Apollo OverStitch™-technologie.

 

 

Voorheen konden cliënten met een nikkel allergie geen behandeling ondergaan, maar met de YourWeightcare ENDO-SLEEVE® is het vanaf nu mogelijk een maag-verkleining te ondergaan zonder het gebruik van nikkel.

 

Eindelijk goed afvallen.

De kracht van onze unieke YourWeightcare

ENDO-SLEEVE® is de personalisatie. Omdat wij niet afhankelijk zijn van vaste technologieën kunnen wij individueel op de behoefte van onze cliënten inspelen. Met de YourWeightcare Endo-Sleeve gebaseerd op de Apollo OverStitch™ technologie kunnen we nu ook patiënten met een nikkelallergie veilig helpen met een permanente maagverkleining.

Alle voordelen van een chirurgische maagverkleining maar zonder de grote ernstige risico's

De YourWeightcare ENDO-SLEEVE® technologie wordt 'van binnenuit' toegepast, dat wil zeggen via de mond en de slokdarm tot in de maag. Dit betekent dat er geen enkele chirurgische ingreep voor nodig is. Dit is mogelijk met behulp van een speciaal systeem, waarop het Amerikaanse bedrijf Apollo patent heeft, en waarbij speciale draden aan de binnenwand van de maag worden gehecht. Aan het einde van de behandeling ontstaat er een aanzienlijke maagverkleining door vermindering van het maagvolume. Bij YourWeightcare-patiënten kan dit wel oplopen tot 75% van het oorspronkelijke maagvolume.

U kunt al na 6 maanden meer dan de helft van het overgewicht kwijt zijn

Met behulp van de YourWeightcare ENDO-SLEEVE® ervaren onze patiënten een aanzienlijk sneller en langduriger gevoel van verzadiging, zelfs na het innemen van kleine hoeveelheden voedsel.

Patroon_Privatklink-NRW_RGB_Wit.png
 • Wat zijn de risico’s van de maagverkleining POSE®2 ENDO-SLEEVE?
  De revolutionaire POSE®-procedure, de eerste echte permanente maagverkleining zonder chirurgie, is wereldwijd consequent ontwikkeld na meer dan 15.000 operaties en biedt nu het volledige vermogen van een chirurgische operatie. Het primaire doel was om een nog restrictievere methode te ontwikkelen die gewichtsverlies nog specifieker bevordert dan eerdere maatregelen, zonder de uitstekende veiligheidsbalans van de bewezen POSE®-technologie van het Amerikaanse bedrijf USGI Medical, in het geding te brengen. Het resultaat is een bijna perfecte symbiose: een procedure die enerzijds medisch snel en gemakkelijk in te zetten is (POSE ®2 vereist geen verblijf in de kliniek of een langere uitvaltijd voor de patiënt en brengt geen snijwonden of zichtbare littekens), maar anderzijds het principe van chirurgisch, d.w.z. de chirurgisch gecreëerde maagverkleining. Echter zonder de complicaties die kunnen optreden na een gastric bypass of andere chirurgische operatie.
 • Welk gewichtsverlies kan ik bereiken met de POSE ®2 ENDO-SLEEVE maagverkleining?
  De POSE ®2 ENDO-SLEEVE-procedure, ook bekend als de maagverkleining zonder operatie, is een gloednieuwe, innovatieve en littekenvrije behandeling voor maag- reductie en werkt als volgt: Ten eerste wordt, zoals bij een gastroscopie, een endoscoop door de mond via de slokdarm in de maag ingebracht. Met behulp van speciale apparatuur, kleine ankers en speciale hechtingen wordt de maagwand eerst over de hele lengte van de maag gevouwen en vervolgens gehecht Door dit proces gebeuren er twe dingen in de maag: • De maag wordt vernauwd, d.w.z. aanzienlijk smaller in breedte. • De maag is verkort en daardoor kleiner van lengte. Beide leiden samen tot een aanzienlijk verminderd maagvolume van slechts 50%. Het resultaat is dat zelfs kleine hoeveelheden voedsel voldoende zijn om u vol te voelen en u dus minder gaat eten en aanzienlijk minder trek in eten ervaart.
 • Kom ik in aanmerking voor een POSE ®2 ENDO-SLEEVE maagverkleining?
  - U heeft overgewicht en uw BMI is rond de 30 en 40 - Uw gewicht bedraagt max. 150 kg​ - U bent niet zwanger - U heeft niet eerder een operatie gehad aan uw maag - U bent minimaal 18 jaar
 • Zijn er nog andere voordelen van de POSE ®2 ENDO-SLEEVE maagverkleining?
  - Geen zichtbare littekens - Minimale pijnklachten - Behoud van de normale maag anatomie​​ - Snelle verzadigingsgevoel - Blijvende oplossing - Geen jojo effect - Afname honger gevoel

1

Voor de behandeling

Voordat u de YourWeightcare ENDO-SLEEVE® ondergaat zal de arts met u in gesprek gaan. Tijdens dit gesprek wordt de behandeling uitvoerig met u doorgenomen zodat u exact weet wat

u kunt verwachten. Ook wordt er een gastrsocopie gemaakt.

Tevens krijgt u ook alle informatie mee voor na de behandeling zodat u zich thuis kunt voorbereiden.

2

De behandeling

Onder algemene anesthesie worden via de mond en slokdarm speciale instrumenten in de maag ingebracht. Dan begint de eigenlijke ingreep, waarbij speciale draden aangespannen worden tot er een verticaal en horizontaal plooiingseffect ontstaat. De ingreep duurt meestal 60-75 minuten, maar soms ook 1,5 uur.

 

Patiënten van YourWeightcare die kiezen voor een YourWeightcare ENDO-SLEEVE® op basis van de Apollo OverStitch™-technologie, worden over het algemeen 1 dag ambulant geobserveerd.

3

3

Na de behandeling

Na 3-4 dagen zijn onze patiënten meestal volledig hersteld en kunnen ze hun normale activiteiten hervatten. De patiënten moeten de eerste 6-8 weken een speciaal dieetprogramma volgen zodat de maagverkleining echt effect heeft. Dit zorgt ervoor dat het genezingsproces veilig wordt afgesloten en de verankerde draden kunnen zich in de maag stabiliseren.

Waarom YourWeightcare?

Kies voor uitsluitend gespecialiseerde gastro-enterologen op het gebied van endoscopische obesitas behandelingen, met meer dan 8.000+ behandelingen per jaar. Altijd de laagste prijs, de beste kwaliteit én de meest ervaren professionals.

Maagballon
6 maanden

Laagsteprijs_blauw.png

Een maagballon zonder operatie

voor gewichtsverlies in een periode van 6 maanden.

 • ORBERA® maagballon

 • Geen operatie

 • Hulpmiddel voor gewichtsverlies

        gedurende 6 maanden

 • Gemiddeld gewichtsverlies

        15-25% van uw gewicht

 • Snel herstel

 • Geen doorverwijzing nodig

Maagballon 
12 maanden

Laagsteprijs_blauw.png

Een hulpmiddel voor aanzienlijk gewichtsverlies in een periode van 12 maanden.

 • ORBERA365™ maagballon

 • Geen operatie

 • Hulpmiddel voor gewichtsverlies gedurende 12 maanden

 • Gemiddeld gewichtsverlies 20-35% van uw gewicht​

 • Snel herstel

 • Geen doorverwijzing nodig

Maagbotox
 

Deze "anti-honger injectie" blokkeert de feedback tussen de maag en hersenen.

 • ​​Geen zichtbare littekens  

 • Minimale pijnklachten

 • Behoud van de normale maag anatomie

 • Sneller en langer verzadigingsgevoel

 • Afname honger gevoel

 • Geen doorverwijzingen

 • Snel herstel

Laagsteprijs_pastelgrijs2.png

YourWeightcare ENDO-SLEEVE®

Permanente maagverkleining

met een blijvend resultaat, zonder ingrijpende operatie, zichtbare littekens of  jojo-effect.

 • Geen operatie

 • Blijvend effect

 • Maagvolume wordt verminderd 
  tot 75%

 • Gemiddeld 50% verlies van overgewicht binnen 6 maanden​

 • Geen littekens

 • Anatomisch behoud van maagstructuur

 • Snel herstel

 • Geen doorverwijzing nodig

Laagsteprijs_pastelgrijs2.png
bottom of page