top of page
_66A6171bea.jpg
Laagsteprijs_mint.png

POSE®2 ENDO-SLEEVE-procedure

Bij een POSE®2 (Primary Obesity Surgery Endoscopic) wordt uw maag blijvend tot 70% verkleind. Deze behandeling gebeurt endoscopisch via de mond, hierdoor is er geen grote operatie nodig om een blijvend effect te creëren.

Patroon_Privatklink-NRW_RGB_Wit.png

Behandelingsduur

60 minuten

Verblijf

Zelfde dag naar huis

Behandelingsverloop

gelijk resultaat

Effectief en blijvend gewichtsverlies.

Het vinden van een gezonde balans tussen voeding en beweging wordt in de hedendaagse samenleving steeds moeilijker. Toch is het hebben van een gezond gewicht noodzakelijk om symptomen van hypertensie, diabetes type 2, en nog vele nadelige bijkomstigheden te voorkomen. Als expert op het gebied van gewichtsmanagement bieden wij een unieke permanente manier om snel blijvend gewicht te verliezen zonder ingrijpende operatie en de bijbehorende risico´s daarvan.

 

Bij een POSE®2 (Primary Obesity Surgery Endoscopic) behandeling van ongeveer een uur worden er 16 tot 18 plooien in uw maag aangebracht waardoor uw maag verkleind tot 70%. Deze behandeling wordt met behulp van de nieuwste technieken geheel door de mond uitgevoerd en zal geen zichtbare littekens achterlaten. De behandeling vindt plaats onder algehele narcose en wordt uitgevoerd met behulp van een endoscoop. Dit instrument bestaat uit een lange dunne slang voorzien van een camera.​​

Meer informatie over het proces (Engels)
Patroon_Privatklinik-NRW_RGB_Pastel-grijs.png
Bild Eingriff 3_edited.jpg

Deze bijzonder effectieve techniek wordt 16 tot 18 keer toegepast in verschillende maaggebieden totdat het gewenste resultaat is behaald.

Bild Eingriff 2_edited.jpg

Door middel van de unieke Snowshoe Suture AnchoreTM techniek wordt de maagplooi samengetrokken en vastgezet.

Bild Eingriff_edited.jpg

Met een endoscoop worden de speciale POSE®2 instrumenten via de mond in de maag van de patiënt gebracht.

Vrijblijvend advies?

Neem direct contact met

ons op voor een
vrijblijvende intake.

Onze Nederlandssprekende consulenten adviseren u graag over onze mogelijkheden en uw persoonlijke situatie.