Homepage
YourWeightcare

Eenvoudig en permanent afvallen zonder operatie.

Ontdek de toekomst van gewichtsverlies met de revolutionaire POSE®2 ENDO-SLEEVE, nu exclusief in Duitsland. Zeg vaarwel tegen ingrijpende operaties en verwelkom een slankere toekomst met deze baanbrekende, minimaal invasieve maagverkleining. Ervaar hoe gemakkelijk en snel u overtollige kilo's kunt verliezen, en dat alles zonder de angst voor het beruchte jojo-effect. Met de POSE®2 ENDO-SLEEVE of de maagballon, bent u verzekerd van een veilige en duurzame reis naar uw ideale gewicht. Neem vandaag nog de stap naar een gezonder leven!
Maagballon Magenverkleinerung

Maagverkleining

Ervaar een blijvende transformatie met onze duurzame endoscopische maagverkleining - effectief gewichtsverlies zonder de noodzaak van een grote operatie, zonder littekens en zonder terugval in oude patronen. Ontdek hoe deze methode uw leven kan veranderen.

Meer informatie

Maagballon

De maagballon dient als een effectief tijdelijk instrument om aanzienlijk af te vallen. Afhankelijk van uw persoonlijke gewichtsverlies doelen bieden we opties voor een ballon met een duur van 6 maanden of 12 maanden. Kies de termijn die bij uw doelstellingen past en start uw reis naar een gezonder gewicht.

Meer informatie

Uw succes is onze motivatie.

Bij YourWeightcare begrijpen we dat uw gezondheid van het grootste belang is. Daarom bieden we u een uitgebreide service die u helpt bij het bereiken van uw ideale gewicht en een gezondere levensstijl.

 
Snelle afspraak
binnen 5 dagen
8000+
Behandelingen per jaar
Eenvoudig & snel
Geen doorverwijzing nodig
Gewichtsverlies, zonder ingrijpende operaties en jojo-effecten.

Wij onderscheiden ons door het maken van een behandelconcept op maat voor gewichtsverlies, gecombineerd met excellente medische zorg en de modernste technieken. Binnen YourWeightcare werken uitsluitend zeer ervaren gastroenterologen gespecialiseerd in endoscopische obesitas behandelingen.

Hierom kiezen cliënten voor YourWeightcare
 
Heel positief! Duidelijke uitleg, iedereen is heel vriendelijk en doet zijn best om je op je gemak te stellen.
- Argy Reuter | Maagballon (12 maanden)
We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 08:30 tot 17:30 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 08:30 tot 17:30 uur