Veelgestelde vragen

Waarom een YourWeightcare ENDO-SLEEVE®?

De YourWeightcare ENDO-SLEEVE®, ook bekend als gastric sleeve (buismaag) zonder operatie, is de nieuwste volledig littekenvrije technologie die bij YourWeightcare wordt gebruikt voor permanente maagverkleining. Het wordt gebruikt in alle procedures van onze YourWeightcare ENDO-SLEEVE®, wanneer patiënten ofwel een nikkelallergie hebben ofwel bewust voor deze technologie kiezen. 

 

De YourWeightcare ENDO-SLEEVE® is zeer effectief en kan de omvang van de maag tot 75% verminderen. In dit opzicht doet de methode niet onder aan andere technologieën. Integendeel: in sommige gevallen zien we in vergelijking een zelfs iets hogere restrictie. In ieder geval is de YourWeightcare ENDO-SLEEVE® nikkelvrij en daarom geschikt voor bijna al onze patiënten met een nikkelallergie.

De YourWeightcare ENDO-SLEEVE® wordt 'van binnenuit' toegepast, dat wil zeggen via de mond en de slokdarm tot in de maag. Dit betekent dat er geen enkele chirurgische ingreep voor nodig is. Dit is mogelijk met behulp van een speciaal systeem waarbij speciale draden aan de binnenwand van de maag worden gehecht. Aan het einde van de behandeling ontstaat er een aanzienlijke maagverkleining door vermindering van het maagvolume.

 

Lees hier meer over de YourWeightcare ENDO-SLEEVE®