top of page
_66A6611bea.jpg

YourWeightcare Maagballon

Als expert op het gebied van endoscopische gewichtsverlies behandelingen bieden wij een unieke manier om snel blijvend gewicht te verliezen zonder ingrijpende operatie.

Welke maagballon past bij jou?

Met een maagballon is het mogelijk om snel gewicht te verliezen zonder een ingrijpende operatie met bijbehorende risico's. Tevens ondersteunt onze gewichtsconsulente u met de stap naar een gezondere leefstijl, door deze combinatie kunnen de beste resultaten worden behaald en behouden.

Maagballon
6 maanden

Laagsteprijs_mint2.png

Een maagballon zonder operatie

voor gewichtsverlies in een periode van 6 maanden

 • ORBERA® maagballon

 • Geen operatie

 • Hulpmiddel voor gewichtsverlies

        gedurende 6 maanden

 • Gemiddeld gewichtsverlies

        15-25% van uw gewicht

 • Snel herstel

 • Geen doorverwijzing nodig

Maagballon
12 maanden

Laagsteprijs_mint2.png

Een hulpmiddel voor aanzienlijk gewichtsverlies in een periode

van 12 maanden.

 • ORBERA365™maagballon

 • Geen operatie

 • Hulpmiddel voor gewichtsverlies gedurende 12 maanden

 • Gemiddeld gewichtsverlies 

       20-35% van uw gewicht​

 • Snel herstel

 • Geen doorverwijzing nodig

Nr.1
Onder Balonnen
De
Patroon_Privatklink-NRW_RGB_Wit.png
Anchor 1

Kom ik in aanmerking voor
een maagballon?

Om in aanmerking te komen voor een maagballon moet u aan een aantal criteria voldoen:

ywc_check3.png
ywc_check3.png
ywc_check3.png
ywc_check3.png
ywc_check3.png

U heeft overgewicht en uw BMI ligt tussen de 28 en 40

Uw gewicht bedraagt tussen de 80 en max. 150 kg 

U bent minimaal 18 jaar

U bent niet zwanger

U heeft geen operatie gehad aan uw maag 

Wat is het verschil tussen
de maagballonnen?

Het grootste verschil tussen de maagballonen is de implementatie periode. Wij bieden 1 maagballon voor de periode van één jaar de ORBERA365  maagballon, en 1 maagballon voor de periode van een half jaar de ORBERA® maagballon maagballon. Het voordeel van een maagballon voor één jaar is dat u langer de tijd heeft om te wennen aan een aangepaste levensstijl en meer gewichtsverlies kan realiseren tijdens de implementatie periode. 

 

_66A5970bea.jpg

ORBERA365™ maagballon

Een hulpmiddel voor aanzienlijk gewichtsverlies voor een periode van 12 maanden.

ORBERA® maagballon

Een maagballon zonder operatie
voor ongeveer 15 tot 25% gewichtsverlies in een periode
van 6 maanden.

_66A6091bea.jpg
 • Wat zijn de risico’s van de maagverkleining POSE®2 ENDO-SLEEVE?
  De revolutionaire POSE®-procedure, de eerste echte permanente maagverkleining zonder chirurgie, is wereldwijd consequent ontwikkeld na meer dan 15.000 operaties en biedt nu het volledige vermogen van een chirurgische operatie. Het primaire doel was om een nog restrictievere methode te ontwikkelen die gewichtsverlies nog specifieker bevordert dan eerdere maatregelen, zonder de uitstekende veiligheidsbalans van de bewezen POSE®-technologie van het Amerikaanse bedrijf USGI Medical, in het geding te brengen. Het resultaat is een bijna perfecte symbiose: een procedure die enerzijds medisch snel en gemakkelijk in te zetten is (POSE ®2 vereist geen verblijf in de kliniek of een langere uitvaltijd voor de patiënt en brengt geen snijwonden of zichtbare littekens), maar anderzijds het principe van chirurgisch, d.w.z. de chirurgisch gecreëerde maagverkleining. Echter zonder de complicaties die kunnen optreden na een gastric bypass of andere chirurgische operatie.
 • Welk gewichtsverlies kan ik bereiken met de POSE ®2 ENDO-SLEEVE maagverkleining?
  De POSE ®2 ENDO-SLEEVE-procedure, ook bekend als de maagverkleining zonder operatie, is een gloednieuwe, innovatieve en littekenvrije behandeling voor maag- reductie en werkt als volgt: Ten eerste wordt, zoals bij een gastroscopie, een endoscoop door de mond via de slokdarm in de maag ingebracht. Met behulp van speciale apparatuur, kleine ankers en speciale hechtingen wordt de maagwand eerst over de hele lengte van de maag gevouwen en vervolgens gehecht Door dit proces gebeuren er twe dingen in de maag: • De maag wordt vernauwd, d.w.z. aanzienlijk smaller in breedte. • De maag is verkort en daardoor kleiner van lengte. Beide leiden samen tot een aanzienlijk verminderd maagvolume van slechts 50%. Het resultaat is dat zelfs kleine hoeveelheden voedsel voldoende zijn om u vol te voelen en u dus minder gaat eten en aanzienlijk minder trek in eten ervaart.
 • Kom ik in aanmerking voor een POSE ®2 ENDO-SLEEVE maagverkleining?
  - U heeft overgewicht en uw BMI is rond de 30 en 40 - Uw gewicht bedraagt max. 150 kg​ - U bent niet zwanger - U heeft niet eerder een operatie gehad aan uw maag - U bent minimaal 18 jaar
 • Zijn er nog andere voordelen van de POSE ®2 ENDO-SLEEVE maagverkleining?
  - Geen zichtbare littekens - Minimale pijnklachten - Behoud van de normale maag anatomie​​ - Snelle verzadigingsgevoel - Blijvende oplossing - Geen jojo effect - Afname honger gevoel
bottom of page