top of page
herhaald-patroon_pastelgrijs-01.png

Service

Het kiezen voor een behandeling is geen keuze die u even snel maakt. U wilt zeker weten dat u wordt behandeld in een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan en uw specialist uitgebreid aandacht voor u heeft. Bij ons zijn al deze zaken zeer goed geregeld en bent u verzekerd van de beste zorg en begeleiding ook na uw behandeling.

Anker 1

Wat kunt u verwachten van
YourWeightcare?

Geen wachtlijsten

Wij hanteren geen lange wachttermijnen. Indien u besluit tot een behandeling bij ons kunt u altijd snel terecht.

Persoonlijke benadering

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, omdat wij vinden dat uw wensen en verwachtingen voorop staan. Onze specialisten nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden, en u uitgebreid en goed te informeren. Wij vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel de behandeling tegemoet gaat.

Extra aandacht

We nemen ruim de tijd voor elke afspraak. Tijdens de eerste afspraak met de specialist stellen wij een uitgebreid persoonlijk behandelplan op. U weet dan precies welke van de geboden behandelingen het beste bij u past.

Toch nog een klacht? 

Wij streven er naar het gehele dienstverleningstraject zo zorgvuldig en prettig mogelijk voor u te laten verlopen. We nemen een klacht vanzelfsprekend serieus en proberen met de grootste zorg een oplossing te vinden.

 

Een klacht is in te dienen via info@yourweightcare.nl.

Telefonische informatie

YourWeightcare heeft een Informatie-centrum waar speciaal opgeleide medewerkers u te woord staan.

Zij kunnen u informatie geven over alle behandelingen.

Taal

De medewerkers van YourWeightcare in Aachen zijn zowel Duits, Engels als Nederlandstalig sprekend en staan u graag geheel vrijblijvend te woord. Niet alleen op het informatiecentrum maar ook in onze kliniek in Aachen zijn meertalige medewerkers aanwezig welke u zullen begeleiden.

bottom of page