Het traject

Nazorg van YourWeightcare

Altijd tot uw dienst tijdens uw reis naar het gewenste gewicht!

Home Nazorg

Nazorg bij YourWeightcare

Uw welzijn staat bij ons voorop, en daarom willen we ervoor zorgen dat u ook tijdens de nazorg optimaal wordt ondersteund.

Ons toegewijde team staat te allen tijde voor u klaar om al uw vragen en zorgen te beantwoorden. Of het nu gaat om het genezingsproces, mogelijke klachten of verdere stappen op uw reis naar het gewenste gewicht - wij zijn er voor u. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail om snel en efficiënt alle benodigde informatie te verkrijgen.

Wij willen u erop wijzen dat u de mogelijkheid heeft om extra voedingsadvies te boeken. Een uitgebalanceerde en gezonde voeding speelt een cruciale rol in uw herstelproces en kan op de lange termijn bijdragen aan uw welzijn. Onze ervaren voedingsdeskundigen staan ​​tot uw beschikking om individuele aanbevelingen te doen en u te begeleiden op uw reis naar een duurzame levensstijl.

Gewichtsverlies, zonder ingrijpende operaties en jojo-effecten.

Wij onderscheiden ons door het maken van een behandelconcept op maat voor gewichtsverlies, gecombineerd met excellente medische zorg en de modernste technieken. Binnen YourWeightcare werken uitsluitend zeer ervaren gastroenterologen gespecialiseerd in endoscopische obesitas behandelingen.

Hierom kiezen cliënten voor YourWeightcare
 
Heel positief! Duidelijke uitleg, iedereen is heel vriendelijk en doet zijn best om je op je gemak te stellen.
- Argy Reuter | Maagballon (12 maanden)
We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur