top of page
herhaald-patroon_pastelgrijs-01.png

Over YourWeightcare

 

Wij onderscheiden ons door het maken van een behandelconcept op maat voor gewichtsverlies, gecombineerd met excellente medische zorg en de modernste technieken. Op deze wijze kunnen de beste resultaten gerealiseerd worden en uw doel behaald, zonder een ingrijpende operatie. YourWeightcare Clinics voert per jaar ruim 8000 endoscopische ingrepen uit. 
 

Binnen YourWeightcare werken uitsluitend zeer ervaren gastroenterologen gespecialiseerd in endoscopische obesitas behandelingen.

_66A6519bea.jpg
Anker 1

Service

Het kiezen voor een behandeling is geen keuze die u even snel maakt. U wilt zeker weten dat u wordt behandeld in een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan en uw specialist uitgebreid aandacht voor u heeft. 

YourWeightcare streeft ernaar op maatschappelijk en verantwoorde wijze, medische diensten te leveren die voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze cliënten.

Kwaliteit

Persoonlijk Advies

Betrokkenheid en een persoonlijke benadering is erg belangrijk om het gewenste resultaat te bereiken. Onze medewerkers staan u daarom graag te woord voor een persoonlijk advies afgestemd op uw situatie, wensen en lifestyle.

Over YourWeightcare

Heeft u gezondheidsklachten als gevolg van uw overgewicht? Wilt u graag een betere kwaliteit van leven en bet u die overtallige kilo’s zat? Dan helpt YourWeightcare u hier graag bij. Wij bieden onze cliënten de nieuwste mogelijkheden en technieken aan zonder ingrijpende operaties. Zo helpen we u op verantwoorde wijze om een gezond gewicht te bereiken. U heeft al meerdere pogingen gedaan om af te vallen. Wij weten hoe lastig het is om een gezond gewicht te bereiken maar met onze ondersteuning en behandelingen geloven wij een optimaal resultaat. 

 

Wij onderscheiden ons door het maken van een behandel-concept op maat voor gewichtsverlies, gecombineerd met excellente medische zorg en de modernste technieken.

Op deze wijze kunnen de beste resultaten gerealiseerd worden en uw doel behaald, zonder een ingrijpende operatie. Yourweightcare Clinics voert per jaar ruim 8000 endoscopische ingrepen uit. 

Om onze klanten een aantrekkelijke en discrete sfeer en vooral een soepel proces te kunnen bieden, werkt YourWeightcare met geselecteerde privéklinieken.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is geïntegreerd in elk proces en elke activiteit. Kwaliteit is een onderdeel van ons dagelijkse werk. Processen worden continu en structureel beoordeeld op de toepasselijke wetgeving, maar ook op functionaliteit en bijdrage aan de prestaties van YourWeightcare.

jordie_edited.jpg

Dhr. J. Riphagen

CEO YourWeightcare

patroon_outline_pastelgrijs.png
Anker 2

Onze specialisten

patroon_outline_pastelgrijs.png
_66A6433klein.jpg

Dr. med. Torsten Schwerdtfeger

Arts Interne Geneeskunde & Gastro-enterologie

Dr. Schwerdtfeger is als chef-arts bij YourWeightcare, één van de meest ervaren specialisten in Duitsland op het gebied van endoscopische behandelingen. Als voormalig leidend arts, Chef de Clinique van de (universitaire) ziekenhuizen St. Martinus Düsseldorf en St. Elisabeth Helios in Oberhausen, heeft hij vele jaren ervaring op het gebied van gastro-enterologische onderzoeken en ambulante interventies (> 6.000 behandelingen / jaar). Zijn medische expertise richt zich op endoscopische onderzoeken en inflammatoire darmaandoeningen (ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, microscopische colitis). Daarnaast is hij ook specialist in de behandeling van overgewicht middels de YourWeightcare
ENDO-SLEEVE® en plaatsing van de maagballon.

_66A5307klein.jpg

Dr. med. Dani J. Sweid

Arts Interne Geneeskunde & Gastro-enterologie

Dr .Dani J. Sweid is een zowel nationaal als ook internationaal opgeleide specialist op het gebied

van gastro-enterologie. Hij is chef-arts bij YourWeightcare Clinics in Oberhausen en heeft al enkele duizenden maagballonpatiënten succesvol behandeld. Dankzij zijn jarenlange bijdrage aan studies

en lezingen op het gebied van interne geneeskunde, gastro-enterologie en op het gebied van endoscopische obesitas behandelingen, behoort hij tot de absolute top  binnen zijn vakgebied.

Zijn specialisme richt zich op diagnostische en therapeutische endoscopie met minimaal invasieve technieken, de YourWeightcare ENDO-SLEEVE® en behandeling van overgewicht met een maagballon.

Dr Wettmann_edited.jpg

Dr. med. G. Wettmann

Anesthesioloog en Intensive Care- arts (Intensivist)

Dr. Wettmann is als zeer ervaren Anesthesioloog binnen YourWeightcare verantwoordelijk voor het geven van anesthesie aan cliënten die een behandeling ondergaan. Tevens zal zij zorgdragen voor pijnmedicatie na de behandeling en neemt uitgebreid de tijd om met cliënten de gewenste vorm van anesthesie te bespreken.

jolien de vrind.jpg

 Jolien de Vrind

Voedingsdeskundige

Kwaliteit staat bij Jolien zeer hoog in het vaandel. Zij biedt een begeleidingstraject op maat en begeleidt cliënten in hun weg naar optimale fitheid en gezondheid. Jolien is dan ook in bezit van een geldig diploma en is tevens BGN geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. 

patroon_outline_pastelgrijs.png
Anker 3

Ervaringen

Een greep uit ons gastenboek.

"Na verschillende diëten geprobeerd te hebben waarbij ik steeds afviel en ook weer aankwam en altijd veel trek had

ben ik via via uitgekomen bij YourWeightcare. Hier heb ik een intake gedaan en besloten een YourWeightcare
ENDO-SLEEVE® te ondergaan. Aanvankelijk vond ik het best spannend omdat ik niet wist hoe ik mij zou voelen na de behandeling, dit is mij 100% meegevallen! Je begint na de ingreep met vloeibare voeding maar ondanks dat had ik geen echt hongergevoel meer en was al snel mijn eerste 10 kilo kwijt. Het grootste verschil met diëten volgen is dat ik me erg vitaal en fit voel en niet de hele dag meer trek heb. Ik ben echt heel blij dat ik de behandeling heb ondergaan, het heeft mijn leven in positieve zin beïnvloed."

Daniëlle P. (43)
bottom of page