Over YourWeightcare

Over ons

Home Over YourWeightcare

Over YourWeightcare

YourWeightcare is geïntegreerd binnen DirectClinics en vervult een waardevolle rol in het preventie- en serviceaanbod. Met innovatieve behandelingen voor obesitas draagt YourWeightcare bij aan het uitgebreide zorgaanbod van DirectClinics.

Wij onderscheiden ons door het maken van een behandelconcept op maat voor gewichtsverlies, gecombineerd met excellente medische zorg en de modernste technieken. Op deze wijze kunnen de beste resultaten gerealiseerd worden en uw doel behaald, zonder een ingrijpende operatie. DirectClinics voert per jaar ruim 8000 endoscopische ingrepen uit.

Binnen YourWeightcare werken uitsluitend zeer ervaren gastroenterologen gespecialiseerd in endoscopische obesitas behandelingen.

Over YourWeightcare

Heeft u gezondheidsklachten als gevolg van uw overgewicht? Wilt u graag een betere kwaliteit van leven en bet u die overtallige kilo’s zat? Dan helpt YourWeightcare u hier graag bij. Wij bieden onze cliënten de nieuwste mogelijkheden en technieken aan zonder ingrijpende operaties. Zo helpen we u op verantwoorde wijze om een gezond gewicht te bereiken. U heeft al meerdere pogingen gedaan om af te vallen. Wij weten hoe lastig het is om een gezond gewicht te bereiken maar met onze ondersteuning en behandelingen geloven wij een optimaal resultaat.

Wij onderscheiden ons door het maken van een behandel-concept op maat voor gewichtsverlies, gecombineerd met excellente medische zorg en de modernste technieken. Op deze wijze kunnen de beste resultaten gerealiseerd worden en uw doel behaald, zonder een ingrijpende operatie. DirectClinics voert per jaar ruim 8000 endoscopische ingrepen uit.

‘Gewichtsverlies, zonder ingrijpende operaties en jojo-effecten.’
 

Service

Het kiezen voor een behandeling is geen keuze die u even snel maakt. U wilt zeker weten dat u wordt behandeld in een kliniek waar kwaliteit en veiligheid voorop staan en uw specialist uitgebreid aandacht voor u heeft.

Service

Persoonlijk Advies

Betrokkenheid en een persoonlijke benadering is erg belangrijk om het gewenste resultaat te bereiken. Onze medewerkers staan u daarom graag te woord voor een persoonlijk advies afgestemd op uw situatie, wensen en lifestyle.

Afspraak maken

Geen wachttijden, snelle afspraken

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw onderzoeksprogramma. Een telefoontje is voldoende: alle afspraken, procedures en afstemmingen met de gewenste locaties worden door het YourWeightcare-team voor u gecoördineerd.

Gratis consult

Uw succes is onze motivatie.

Kies voor uitsluitend gespecialiseerde gastro-enterologen op het gebied van endoscopische obesitas behandelingen, met meer dan 8.000+ behandelingen per jaar. Altijd de laagste prijs, de beste kwaliteit én de meest ervaren professionals.

We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 08:30 tot 17:30 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 08:30 tot 17:30 uur