Behandelingen

De maagballon voor een periode van 12 maanden

Met een maagballon is het mogelijk om snel gewicht te verliezen zonder een ingrijpende operatie met bijbehorende risico's.

Home Maagballonnen Maagballon 12 maanden

Maagballon voor 12 maanden

De 12 maanden-maagballon is nummer 1 wereldwijd op het gebied van maagballonsystemen. Het blijft 12 maanden in uw maag en zorgt ervoor dat u een aanzienlijk verminderde eetlust heeft en het gemakkelijker maakt om te wennen aan het eten van kleinere porties. Dit wordt gecombineerd met deskundig advies van een van onze erkende voedingsdeskundigen om u te helpen gezond af te vallen en veranderingen in uw levensstijl op de lange termijn aan te brengen voor blijvende resultaten.

Behandeling van overgewicht

Wat is de 12 maanden maagballon?

De maagballon is een duurzame maagballon die van zachte silicone is vervaardigd en voor de maximale periode van één jaar in uw maag wordt ingebracht. De ballon wordt onder sedatie in de maag geplaatst tijdens een poliklinische behandeling en neemt ongeveer een derde van het volume van de maag in beslag. U heeft hierdoor een verzadigd gevoel, waardoor u minder vaak en ook kleinere porties eet. U krijgt hierbij begeleiding van een gediplomeerde voedingsdeskundige.


Wat zijn de resultaten?


De 12 maanden maagballon is in tegenstelling tot de maagverkleining een tijdelijk hulpmiddel bij het afvallen. De uiteindelijke hoeveelheid gewichtsverlies is afhankelijk van de mate waarin u uw leefstijl kunt aanpassen. Gemiddeld zult u zo’n 20-35% afvallen in de periode van 12 maanden. Om dit resultaat te behouden wordt u door ons ondersteund in een uitgebreid begeleidingstraject.

Hoe verloopt de behandeling?

Inhoud & prijs

Maagballon 12 maanden

 • Maximale draagtijd: 12 maanden
 • Behandeling onder algehele sedatie
 • Maagonderzoek (gastroscopie) voor plaatsing
 • Gemiddeld gewichtsverlies van 20-35%
 • Snel herstel
 • Moderne accommodatie en behandellocatie
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Zelfde dag naar huis
 • Tijdsduur behandeling
  Tijdsduur behandeling
  60 min.
€3900,- *
* Excl. Verwijderingskosten € 400
Vrijblijvend consult
Meer informatie? Bel +31 85 060 7767 of WhatsApp ons.
Hierom kiezen cliënten voor YourWeightcare
 
Heel positief! Duidelijke uitleg, iedereen is heel vriendelijk en doet zijn best om je op je gemak te stellen.
- Argy Reuter | Maagballon (12 maanden)
Andere behandelingen

De 6 maanden maagballon is een hulpmiddel om gewichtsverlies te realiseren. De ballon wordt in de maag geplaatst en neemt ongeveer een derde van het volume van de maag in beslag. Hierdoor heeft u een verzadigd gevoel, waardoor u minder vaak en kleinere porties eet. De ballon wordt in de maag geplaatst tijdens een poliklinische behandeling die slecht 45 minuten duurt.

Sneller gevoel van verzadiging en effectief gewichtsverlies tot 50% van uw overgewicht in slechts 6 maanden zonder snijwonden of littekens met de POSE®2 ENDO-SLEEVE.

Sneller gevoel van verzadiging en effectief gewichtsverlies tot 70% van uw overgewicht in slechts 6 maanden zonder snijwonden of littekens met de Apollo OverStitch™.

We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 08:30 tot 17:30 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 08:30 tot 17:30 uur