Behandelingen

Apollo OverStitch™

Bij een Apollo OverStitch™ wordt uw maag blijvend met 75% verkleind. Deze behandeling gebeurt endoscopisch via de mond, hierdoor is er geen grote operatie nodig om een blijvend effect te creëren.

Home Maagverkleiningen Apollo OverStitch™

Apollo OverStitch™

Alle voordelen van een chirurgische maagverkleining maar zonder de grote ernstige risico's

Eindelijk goed afvallen met Apollo OverStitch™

De Apollo OverStitch™ is zeer effectief en kan de omvang van de maag tot 75% verminderen. Deze methode doet hierdoor niet onder aan andere technologieën. In sommige gevallen zien we in vergelijking met andere operaties zelfs iets hogere reductie van het maagvolume. Tevens is de Apollo OverStitch™ nikkelvrij en daarom ook geschikt voor cliënten met een nikkelallergie.

De kans op succes met een Apollo OverStitch™ om blijvend gewicht te verliezen, zonder bang te zijn voor grote chirurgische risico's, is nog nooit zo groot geweest zoals met de Apollo OverStitch™. Gemiddeld verliezen onze patiënten al na een half jaar de helft van hun overgewicht. Het gemiddelde BMI wordt zo met 1 tot 2 BMI-klassen verlaagd.

Hoe werkt de Apollo OverStitch™?


Bij de Apollo OverStitch™, worden meerdere draden op ver-schillende bevestigingspunten in een "O"- of in een "Z"-patroon bevestigd en vastgezet, zodat het maagweefsel wordt samengetrokken ("gerimpeld/geplooid"). Met elk van deze draden wordt een plooi gecreeerd die, of horizontaal en draaiend langs de binnenwand van de maag of verticaal vanaf de maaguitgang in de richting van de maagingang loopt. Het effect: de maag wordt samengetrokken en zichtbaar dunner. Om dit effect te versterken, herhalen YourWeightcare artsen deze procedure in andere delen van de maag, in de richting van de ingang van de maag ("fundus"). Alleen aan de bovenkant van de maag blijft een klein reservoir van het oorspronkelijke maagvolume behouden.

Hoe verloopt de behandeling?

Inhoud & prijs

Apollo OverStitch™

 • Blijvend effect
 • Niet-invasieve procedure
 • Poliklinische procedure
 • Geen littekens of snijwonden
 • Anatomisch behoud van de maagstructuur
 • Verlies tot 50% van uw overgewicht in de eerste 6 maanden
 • verbeterde levenshouding
 • Snel herstel
 • Tijdsduur behandeling
  Tijdsduur behandeling
  90 min.
€11500,- *
* + €350 Voedingsadvies (6 maanden)
Vrijblijvend consult
Meer informatie? Bel +31 85 060 7767 of WhatsApp ons.
Hierom kiezen cliënten voor YourWeightcare
 
Heel positief! Duidelijke uitleg, iedereen is heel vriendelijk en doet zijn best om je op je gemak te stellen.
- Argy Reuter | Maagballon (12 maanden)
Andere behandelingen

De 6 maanden maagballon is een hulpmiddel om gewichtsverlies te realiseren. De ballon wordt in de maag geplaatst en neemt ongeveer een derde van het volume van de maag in beslag. Hierdoor heeft u een verzadigd gevoel, waardoor u minder vaak en kleinere porties eet. De ballon wordt in de maag geplaatst tijdens een poliklinische behandeling die slecht 45 minuten duurt.

De 12 maanden-maagballon is nu nummer 1 op het gebied van maagballonsystemen. Het blijft 12 maanden in je maag en je kunt genieten van de kleine porties en je eetlust. Dit betekent dat u samen een gezond leven kunt leiden, zodat u kunt genieten van uw gezonde leven en van een lang leven.

Sneller gevoel van verzadiging en effectief gewichtsverlies tot 50% van uw overgewicht in slechts 6 maanden zonder snijwonden of littekens met de POSE®2 ENDO-SLEEVE.

We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 08:30 tot 17:30 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 08:30 tot 17:30 uur