Behandelingen

ESG OverStitch™

Bij een ESG OverStitch™ wordt uw maag blijvend met 75% verkleind. Deze behandeling gebeurt endoscopisch via de mond, hierdoor is er geen grote operatie nodig om een blijvend effect te creëren.

ESG OverStitch™

Alle voordelen van een chirurgische maagverkleining maar zonder de grote ernstige risico's

ESG OverStitch™

 • Blijvend effect
 • Niet-invasieve procedure
 • Poliklinische procedure
 • Geen littekens of snijwonden
 • Anatomisch behoud van de maagstructuur
 • Verlies tot 50% van uw overgewicht in de eerste 6 maanden
 • verbeterde levenshouding
 • Snel herstel
 • Tijdsduur behandeling
  Tijdsduur behandeling
  90 min.
€11500,- *
* + €350 Voedingsadvies (6 maanden)
Vrijblijvend consult
Meer informatie? Bel +31 85 060 7767 of WhatsApp ons.

Klinieken

Aachen
Aachen
Katschhof 3
52062 Aachen
Duitsland
Bottrop
Bottrop
Südring-Center-Promenade 2
46242 Bottrop
Duitsland
Oberhausen
Oberhausen
Centroallee 277
46047 Oberhausen
Duitsland
Mülheim an der Ruhr
Mülheim an der Ruhr
Schulstr. 13
45468 Mülheim an der Ruhr
Duitsland

Eindelijk goed afvallen met ESG OverStitch™

De ESG OverStitch™ is zeer effectief en kan de omvang van de maag tot 75% verminderen. Deze methode doet hierdoor niet onder aan andere technologieën. In sommige gevallen zien we in vergelijking met andere operaties zelfs iets hogere reductie van het maagvolume. Tevens is de ESG OverStitch™ nikkelvrij en daarom ook geschikt voor cliënten met een nikkelallergie.

De kans op succes met een ESG OverStitch™ om blijvend gewicht te verliezen, zonder bang te zijn voor grote chirurgische risico's, is nog nooit zo groot geweest zoals met de ESG OverStitch™. Gemiddeld verliezen onze patiënten al na een half jaar de helft van hun overgewicht. Het gemiddelde BMI wordt zo met 1 tot 2 BMI-klassen verlaagd.

Hoe werkt de ESG OverStitch™?


Bij de ESG OverStitch™, worden meerdere draden op ver-schillende bevestigingspunten in een "O"- of in een "Z"-patroon bevestigd en vastgezet, zodat het maagweefsel wordt samengetrokken ("gerimpeld/geplooid"). Met elk van deze draden wordt een plooi gecreeerd die, of horizontaal en draaiend langs de binnenwand van de maag of verticaal vanaf de maaguitgang in de richting van de maagingang loopt. Het effect: de maag wordt samengetrokken en zichtbaar dunner. Om dit effect te versterken, herhalen YourWeightcare artsen deze procedure in andere delen van de maag, in de richting van de ingang van de maag ("fundus"). Alleen aan de bovenkant van de maag blijft een klein reservoir van het oorspronkelijke maagvolume behouden.

Hoe verloopt de behandeling?

Hierom kiezen cliënten voor YourWeightcare
 
Heel positief! Duidelijke uitleg, iedereen is heel vriendelijk en doet zijn best om je op je gemak te stellen.
- Argy Reuter | Maagballon (12 maanden)
Andere behandelingen

De 6 maanden maagballon is een hulpmiddel om gewichtsverlies te realiseren. De ballon wordt in de maag geplaatst en neemt ongeveer een derde van het volume van de maag in beslag. Hierdoor heeft u een verzadigd gevoel, waardoor u minder vaak en kleinere porties eet. De ballon wordt in de maag geplaatst tijdens een poliklinische behandeling die slecht 45 minuten duurt.

Met een maagballon is het mogelijk om snel gewicht te verliezen zonder een ingrijpende operatie met bijbehorende risico's.

Een hulpmiddel voor aanzienlijk gewichtsverlies over een periode van 12 maanden waarbij de maagballon in volume aanpasbaar is.

Sneller gevoel van verzadiging en effectief gewichtsverlies tot 70% van uw overgewicht in slechts 6 maanden zonder snijwonden of littekens met de ESG OverStitch™.

We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 09:00 tot 17:00 uur