top of page
Anker 1

Veelgestelde vragen

Welk gewichtsverlies kan ik bereiken
met de maagverkleining?

De YourWeightcare ENDO-SLEEVE® is de meest wetenschappelijk bestudeerde van de endoscopische technologieën m.b.t. een maagverkleining. Het huidige medische begrip is gebaseerd op de ervaring van meer dan 100.000 succesvolle ingrepen.

De YourWeightcare ENDO-SLEEVE® wordt gebruikt in bijna alle toonaangevende industrielanden ter wereld.
In vergelijking met de POSE®2 Endo-Sleeve-technologie is de doeltreffendheid vergelijkbaar, mogelijk zelfs iets beter: na 6 tot 7 maanden verliezen de meeste patiënten ongeveer de helft van hun overgewicht. Bij patiënten met een hogere BMI is de effectiviteit hier nog iets hoger dan bij de POSE®2 Endo-Sleeve. Wat beide technologieën gemeen hebben, is dat bijna 95% van alle patiënten binnen de eerste 6 maanden aanzienlijk gewicht verliezen, d.w.z. met een percentage van twee cijfers.

Bij elke keuze is de doorslaggevende factor hoe de te gebruiken technologie uiteindelijk wordt geïmplementeerd: dit is precies waarom YourWeightcare een eigen, zeer speciale behandelingsfilosofie heeft ontwikkeld, die modulair en meer

YourWeightcare wil er echter op wijzen dat het dan ooit gericht is op de individuele behoeften van de patiënt: YourWeightcare ENDO-SLEEVE®.

Hoe goed ook elke technologie en elk proces uiteindelijk wordt geïmplementeerd: het bereikbare gewichtsverlies en de duurzaamheid ervan hangt in grote mate af van hoe serieus onze patiënten de hulp accepteren van bij voorbeeld de YourWeightcare ENDO-SLEEVE®. Gedragsverandering op het gebied van voeding en lichaamsbeweging is de sleutel tot echt bevredigende resultaten met onze procedures.

bottom of page