Behandelingen

POSE®2 ENDO-SLEEVE

Bij een POSE®2 (Primary Obesity Surgery Endoscopic) maagverkleining wordt uw maag blijvend tot 70% verkleind. Deze behandeling gebeurt endoscopisch via de mond, hierdoor is er geen grote operatie nodig om een blijvend effect te creëren.

Home Maagverkleiningen POSE®2 ENDO-SLEEVE

De POSE®2 ENDO-SLEEVE

Permanente maagverkleining met een blijvend resultaat, zonder ingrijpende operatie, zichtbare littekens of jojo-effect.

Effectief en blijvend gewichtsverlies met een maagverkleining.

Het vinden van een gezonde balans tussen voeding en beweging wordt in de hedendaagse samenleving steeds moeilijker. Toch is het hebben van een gezond gewicht noodzakelijk om symptomen van hypertensie, diabetes type 2, en nog vele nadelige bijkomstigheden te voorkomen. Als expert op het gebied van gewichtsmanagement bieden wij met een maagverkleining, een unieke permanente manier om snel blijvend gewicht te verliezen zonder ingrijpende operatie en de bijbehorende risico´s daarvan.


Bij een POSE®2 (Primary Obesity Surgery Endoscopic) behandeling van ongeveer een uur worden er 16 tot 18 plooien in uw maag aangebracht waardoor uw maag verkleind tot 70%. Deze behandeling wordt met behulp van de nieuwste technieken geheel door de mond uitgevoerd en zal geen zichtbare littekens achterlaten. De behandeling vindt plaats onder algehele narcose en wordt uitgevoerd met behulp van een endoscoop. Dit instrument bestaat uit een lange dunne slang voorzien van een camera.​​

Hoe verloopt de behandeling?

Inhoud & prijs

POSE®2 ENDO-SLEEVE

 • Geen operatie
 • Blijvend effect
 • Maagvolume wordt verminderd tot 70%
 • Gemiddeld 50% verlies van overgewicht binnen 6 maanden
 • Geen littekens
 • Anatomisch behoud van maagstructuur
 • Snel herstel
 • Geen doorverwijzing nodig
 • Tijdsduur behandeling
  Tijdsduur behandeling
  60 min.
€11500,- *
* + €350 Voedingsadvies (6 maanden)
Vrijblijvend consult
Meer informatie? Bel +31 85 060 7767 of WhatsApp ons.
Hierom kiezen cliënten voor YourWeightcare
 
Heel positief! Duidelijke uitleg, iedereen is heel vriendelijk en doet zijn best om je op je gemak te stellen.
- Argy Reuter | Maagballon (12 maanden)
Andere behandelingen

De 6 maanden maagballon is een hulpmiddel om gewichtsverlies te realiseren. De ballon wordt in de maag geplaatst en neemt ongeveer een derde van het volume van de maag in beslag. Hierdoor heeft u een verzadigd gevoel, waardoor u minder vaak en kleinere porties eet. De ballon wordt in de maag geplaatst tijdens een poliklinische behandeling die slecht 45 minuten duurt.

Met een maagballon is het mogelijk om snel gewicht te verliezen zonder een ingrijpende operatie met bijbehorende risico's.

Een hulpmiddel voor aanzienlijk gewichtsverlies over een periode van 12 maanden waarbij de maagballon in volume aanpasbaar is.

Sneller gevoel van verzadiging en effectief gewichtsverlies tot 70% van uw overgewicht in slechts 6 maanden zonder snijwonden of littekens met de Apollo OverStitch™.

We helpen u graag verder.
Ik wil graag mailen
Ik wil graag WhatsAppen Ma - Vrij: 08:30 tot 17:30 uur
Ik wil graag iemand spreken Ma - Vrij: 08:30 tot 17:30 uur