top of page

Hoe wij je kunnen helpen naar een fit & gezond 2022?

Jezelf fit en gezond houden, een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Misschien wilt u uw leefstijl aanpassen, overtollige kilo’s kwijt, stoppen met roken, meer bewegen of ervoor zorgen dat uw immuunsysteem weer goed functioneert en zo andere lichamelijke klachten en/of ziektes voorkomen. Maar waar moet u beginnen? Bij Yourweightcare staan we voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden uw overtollige kilo’s kwijt te raken. Met een maagballon is het mogelijk om snel gewicht te verliezen zonder een ingrijpende operatie (met bijbehorende risico´s).Wij begeleiden u stap voor stap

Om af te vallen, uw ideale gewicht te bereiken en te behouden, zijn aanpassingen van uw levensstijl vereist. Door de jaren heen stapelen we steeds meer (slechte) gewoontes op die nu volkomen "normaal" aanvoelen. Het kan moeilijk zijn om deze gewoonten en patronen te doorbreken. Bij de oorzaken kunnen verschillende factoren een rol spelen; het kunnen patronen zijn die onbewust zijn aangeleerd, maar ook mentale blokkades en een gebrek aan zelfvertrouwen zijn voorbeelden.

Samen met het medisch team proberen we eerst uw huidige levensstijl beter te begrijpen. Wat is de huidige gezondheidssituatie en BMI, waar is ruimte voor verbetering en wat is je doel? Wij nemen het gehele individuele behandelplan zorgvuldig met u door zodat u met een goed gevoel door de behandeling kunt gaan en zo het beste resultaat behaalt.


Maagballon als behandeling bij overgewicht. De maagballon is een tijdelijk hulpmiddel bij het afvallen. Hoeveel gewicht u zult verliezen is afhankelijk van de mate waarin u uw leefstijl aanpast. Het gemiddelde gewichtsverlies ligt tussen de 15-25% in 6 maanden tijd bij de Medsil maagballon. Bij de ORBERA365 ligt dit gemiddelde zelfs op 20-30% in een periode van 12 maanden. Om blijvend resultaat te behouden wordt u door ons ondersteund tijdens een uitgebreid nazorgtraject.


Het nazorgtraject (optioneel). Afvallen, uw ideale gewicht bereiken en behouden vraagt écht om een aanpassing van uw leefstijl. Door de jaren heen pakken we hier en daar steeds wat meer (slechte) gewoontes op, die inmiddels heel ‘normaal’ voelen. Het kan lastig zijn om deze gewoontes en patronen te doorbreken. Hier kunnen verschillende factoren in meespelen; het kunnen onbewuste aangeleerde patronen zijn, maar ook mentale blokkades en een gebrek aan zelfvertrouwen zijn hier voorbeelden van. Het nazorgtraject is daarom ontzettend belangrijk. Samen met de arts nemen we uw huidige leefstijl onder de loep. Wat is de huidige gezondheidssituatie en BMI, waar liggen verbeterpunten en wat is uw doel? We nemen het gehele behandelplan op maat zorgvuldig met u door, zodat u met een goed gevoel de behandeling kunt ondergaan en zo de beste resultaten behaald.


Komt u in aanmerking? Wanneer u overgewicht hebt (bij een BMI tussen 28 en 40) én uw gewicht ligt tussen de 80 en 150 kilogram, valt u binnen de gewichtseisen. Daarnaast bent u 18 jaar of ouder, niet zwanger en heeft u geen eerdere operatie gehad aan uw maag. Bent u er klaar voor om de stap te zetten naar een betere en gezondere leefstijl? Wij helpen u graag om uw goede voornemens te waar te maken. Middels een intake bespreken we graag of een maagballon voor u het passende hulpmiddel is.


Neem vrijblijvend contact met ons op door te mail naar info@yourweightcare.nl of bel naar +31 0885 6666 65.bottom of page